Στο χώρο του camping Gythion Bay μπορεί κανείς να απασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες ατομικές ή ομαδικές όπως beach volley, windsurfing ή kitesurfing, βελάκια, ping pong και άλλα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων για εξερεύνηση της γύρω περιοχής.
Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει παιδική χαρά και παιδότοπος ανάλογα την ηλικία, παιδικό θερινό σινεμά κάθε βράδυ στις 21.00, καθώς και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων, όπως body painting, περιβαντολογική διαπαιδαγώγηση, μπουγέλο και διαγωνισμό χορού με τη βοήθεια παιδαγωγού από τις 14.00 έως τις 21.00 κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

Windsurfing ή Kitesurfing

Μετά τις 12.00 οι λάτρεις του windsurfing και του kitesurfing αρχίζουν να αναρωτιούνται για τις προθέσεις του ανέμου και ετοιμάζουν τον εξοπλισμό τους ώστε να χαρίσουν στους θεατές από την παραλία ένα υπέροχο θέαμα.

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που μπορούν οι σερφίστες να πλύνουν και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό έως την επόμενη ημέρα.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν surf υπάρχει μια σχολή στην παραλία μας, 500 μέτρα μακριά από το κάμπινγκ, όπου παραδίδονται μαθήματα και μπορεί κανείς να νοικιάσει εξοπλισμό.

Οι σερφίστες πρέπει πάντα να κρατούν αποστάσεις από τους κολυμβητές.

Ημερήσιες εκδρομές – Αξιοθέατα

Το σημείο που βρίσκεται το κάμπινγκ είναι ιδανικό για τη γνωριμία με τη γύρω περιοχή και την πραγματοποίηση ορισμένων σημαντικών ημερήσιων εκδρομών. Αν είστε λάτρεις των αποδράσεων τότε μπορείτε να ξοδέψετε 3 μέρες σε ένα ή δύο διαφορετικά μέρη.

Την πρώτη μέρα μπορείτε να κάνετε με το αυτοκίνητο το γύρο της Μάνης και να επισκεφτείτε τα σπήλαια του Διρού. Τη δεύτερη μέρα μπορείτε να ξυπνήσετε πρωί πρωί και να επισκεφτείτε πρώτα την Ελαφόννησο και μετά το μεσημέρι να ανεβείτε το κάστρο της Μονεμβασιάς, ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας.  Την τρίτη μέρα μπορείτε να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και τις πηγές του Κνωκίονα.

Κάποιο από τα καλοκαιρινά σας απογεύματα θα ήταν ωραία να επσικεφτείτε το Γύθειο, που απέχει 5 km από το camping και να περπατήσετε από το νησάκι που έκλεψε ο Πάρης της ωραία Ελένη έως το αρχαίο θέατρο που ακόμα και σήμερα δίνονται παραστάσεις τους θερινούς μήνες.