ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Στο χώρο του camping Gythion Bay μπορεί κανείς να απασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες ατομικές ή ομαδικές. Αυτές περιλαμβάνουν beach volley, windsurfing ή kitesurfing, βελάκια, ping pong και άλλα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων για εξερεύνηση της γύρω περιοχής.
Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει παιδική χαρά και παιδότοπος ανάλογα την ηλικία. Κατά την διάρκεια της υψηλής περιόδου, υπάρχει παιδαγωγός που απασχολεί τα παιδιά με διάφορες δραστηριότητες, όπως body painting, περιβαντολογική διαπαιδαγώγηση, μπουγέλο και διαγωνισμό χορού από τις 14.00 έως τις 21.00.

Windsurfing & Kitesurfing

Μετά τις 12.00 οι λάτρεις του windsurfing και του kitesurfing αρχίζουν να αναρωτιούνται για τις προθέσεις του ανέμου. Έτσι ξεκινάνε να ετοιμάζουν τον εξοπλισμό τους ώστε να χαρίσουν στους θεατές από την παραλία ένα υπέροχο θέαμα.

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που μπορούν οι σερφίστες να πλύνουν και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό έως την επόμενη ημέρα.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν surf υπάρχει μια σχολή στην παραλία μας. Βρίσκεται 500 μέτρα μακριά από το κάμπινγκ, όπου παραδίδονται μαθήματα, ενώ μπορεί να νοικιάσει κανείς εξοπλισμό.

Οι σερφίστες πρέπει πάντα να κρατούν αποστάσεις από τους κολυμβητές.

Ημερήσιες εκδρομές – Αξιοθέατα

Το σημείο που βρίσκεται το κάμπινγκ είναι ιδανικό για τη γνωριμία με τη γύρω περιοχή και την πραγματοποίηση ορισμένων σημαντικών ημερήσιων εκδρομών. Αν είστε λάτρεις των αποδράσεων τότε μπορείτε να ξοδέψετε 3 μέρες σε ένα ή δύο διαφορετικά μέρη.

Την πρώτη μέρα μπορείτε να κάνετε με το αυτοκίνητο το γύρο της Μάνης και να επισκεφτείτε τα σπήλαια του Διρού. Τη δεύτερη μέρα μπορείτε να ξυπνήσετε πρωί πρωί και να επισκεφτείτε πρώτα την Ελαφόννησο και μετά το μεσημέρι να ανεβείτε το κάστρο της Μονεμβασιάς, ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας.  Την τρίτη μέρα μπορείτε να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και τις πηγές του Κνωκίονα.

Κάποιο από τα καλοκαιρινά σας απογεύματα θα ήταν ωραία να επισκεφτείτε το Γύθειο.  Απέχει μόνο 5 km από το camping και μπορείτε να περπατήσετε από το νησάκι που έκλεψε ο Πάρης της ωραία Ελένη έως το αρχαίο θέατρο που ακόμα και σήμερα δίνονται παραστάσεις τους θερινούς μήνες.