Κράτηση Θέσης

Φέτος, λόγω της κατάστασης είναι δυνατή η κράτηση θέσης για σκηνή ή τροχόσπιτο στο κάμπινγκ Gythion Bay για διάρκεια άνω των 5 ημερών. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα κράτησης θέσης που ακολουθεί.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επίσης, για να είναι έγκιρη η κράτηση, θα πρέπει να καταθέσετε στον λογαριασμό της εταιρίας 25 € ως προκαταβολή. Τα χρήματα αυτά θα συμψηφιστούν στο συνολικό κόστος διαμονής σας κατά την αναχώρηση σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την κρατησή σας χωρίς κόστος έως και 7 ημέρες πριν την άφιξη σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας επιστραφούν τα χρήματα που μας καταθέσατε. Διαφορετικά δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ

Αν κατά την άφιξη σας, διαπιστώσετε ότι η συγκεκριμένη θέση δεν είναι η επιθμητή, θα μπορείτε να διαλέξετε μια άλλη εφόσον υπάρχει διαθέσιμη. Κατά αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλιστεί ότι κατά την άφιξη σας θα έχετε σίγουρα μια θέση για να κατασκηνώσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ως προς τις αποστάσεις μεταξύ των κατασκηνωτικών μέσων. Θεωρούμε πάντως ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα συνωστιμού, διότι το κάμπινγκ και οι θέσεις μας είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ