Η παιδική χαρά

Στη διάθεση των μικρών μας κατασκηνωτών είναι η παιδική χαρά , η οποία ανακαινίστηκε το 2019 και έχει προδιαγραφές ασφαλείας για άνετο & δημιουργικό παιχνίδι.

Στο υπόστρωμα διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών αλλά και πολλά ιδιαίτερα και πρωτότυπα όργανα.

Ο καινούριος χώρος της παιδικής χαράς προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα χαλάρωσης στους χώρους της πισίνας, του μπαρ και του εστιατορίου με δυνατότητα επίβλεψης καθώς τα παιδιά τους κάνουν καινούριους φίλους και αναπτύσσουν τις κινητικές του δεξιότητες.

Παιδότοπος & Παιδαγωγός

Ο μικρός μας παιδότοπος είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά έως 5 ετών. Την υψηλή περίοδο, υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης. Συγκεκριμένα, τα παιδιά από 3 έως 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, να μάθουν για το περιβάλλον και να δημιουργήσουν. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση της παιδαγωγού μας.

Ειδικότερα, για τον Ιούλιο-Αύγουστο, σχηματίζονται τμήματα δημιουργικής απασχόλησης ομαδοποιημένα ανά ηλικία. Λειτουργούν καθημερινά από τις 14:00.  Η παιδαγωγός εστιάζει στην έκφραση, την κίνηση, τη μουσική, τη σωματική άσκηση, τη ζωγραφική και άλλες χειροτεχνίες.

Ποδηλατοβόλτες

Για ατελείωτες οικογενειακές ποδηλατοβόλτες διαθέτουμε προς ενοικίαση ποδήλατα βουνού για ενήλικες και παιδιά. Αν επιθυμείτε μπορούμε να προσαρμόσουμε καθισματάκι νηπίων.