Διαμονή στο Gythion Bay

Είτε έρθετε με το δικό σας κατασκηνωτικό μέσον ή νοικιάσετε σκηνή ή τροχόσπιτο στο κάμπινγκ σας εγγυόμαστε μια ευχάριστη και άνετη διαμονή σε φυσική σκιά από δέντρα της περιοχής όπως ελιές, πορτοκαλιές, μουριές και ευκαλύπτους.

Υπάρχουν δυο μεγάλα γκρουπ τουαλετών και 2 μικρά κατανεμημένα στο χώρο έτσι ώστε να εξυπηρετούν όλους τους κατασκηνωτές εύκολα. Επίσης έξω από κάθε συγκρότημα τουαλετων υπάρχει σημείο ανακύκλωσης και απορριμάτων, η συλλογή των οποίων γίνεται καθημερινά από την ομάδα του Gythion Bay.

Κρατήσεις θέσεων κάνουμε μόνο για διαμονή άνω των 10 ημερών και αφορούν μόνο τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα μια θέση της αρεσκείας σας κατά την άφιξη σας.

Τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής από τους ιδιοκτήτες.

Ενοικιαζόμενα καταλύματα

Σκηνές τύπου Bell 6 ατόμων

Οι NAVAJO σκηνές για 6 άτομα αποτελούνται από 3 διπλά ανατομικά στρώματα κρεβατιού, ψυγειάκι, ανεμιστήρα, ηλεκτρικό ρεύμα και φως, κλινοσκεπάσματα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει τραπέζι με καρέκλες.

Το μαγείρεμα εντός της σκηνής δεν επιτρέπεται.

Σκηνές igloo 4 ατόμων

Αδιάβροχες σκηνές igloo 4 ατόμων με δύο χώρους και διάδρομο στη μέση.

ΔΙαθέτουν 2 διπλά στρώματα αφρολέξ πάχους 5 εκατοστών, φως, πολύπριζο και τραπέζι με 4 καρέκλες.

Τροχόσπιτα 4 ατόμων

Υπάρχουν συνολικά 3 τροχόσπιτα για 4 άτομα και 1 τροχόσπιτο για 2 άτομα. Εντός του τροχόσπιτου υπάρχει ψυγειάκι, ανεμιστήρας, ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει τραπέζι με καρέκλες. Η χρήση μπάνιου και το μαγείρεμα δεν είναι επιτρέπονται εντός του τροχόσπιτου.