Η παιδική χαρά

Στη διάθεση των μικρών μας κατασκηνωτών είναι πλέον και η παιδική χαρά, η οποία είναι φτιαγμένη σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, πιστοποιημένη, για ασφαλές & δημιουργικό παιχνίδι.

Διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών και πολλά καινούργια και πρωτότυπα παιχνίδια.

Ο καινούριος χώρος της παιδικής χαράς προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα χαλάρωσης στους χώρους της πισίνας, του μπαρ και του εστιατορίου με δυνατότητα επίβλεψης καθώς τα παιδιά τους κάνουν καινούριους φίλους και αναπτύσσουν τις κινητικές του δεξιότητες.

Δημιουργική απασχόληση και παιδιά

Ο μικρός μας παιδότοπος είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά έως 5 ετών. Την υψηλή περίοδο, υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και για παιδιά ηλικίας (3 – 12 ετών) που έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, να μάθουν για το περιβάλλον και να δημιουργήσουν υπό την καθοδήγηση μέλους της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα για τον Ιούλιο-Αύγουστο, σχηματίζονται τμήματα δημιουργικής απασχόλησης ομαδοποιημένα ανά ηλικία καθημερινά από τις 14:00 που εστιάζουν στην έκφραση, την κίνηση, τη μουσική, τη σωματική άσκηση, τη ζωγραφική και άλλες χειροτεχνίες.

Θερινό σινεμά

Η ώρα του παιδιού ή η ώρα του γονιού?…Το θερινό μας σινεμά λειτουργεί καθημερινά στις 21:00, με παιδικές ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τα παιδιά σας ή να τα αφήσετε μόνα τους,  ώστε εσείς να χαλαρώσετε στον χώρο του μπαρ με ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Ποδηλατοβόλτες

Για ατελείωτες οικογενειακές ποδηλατοβόλτες διαθέτουμε προς ενοικίαση ποδήλατα βουνού με καθισματάκι νηπίων και παιδικά ποδήλατα.