Το κάμπινγκ έχει άμεση πρόσβαση προς την υπέροχη παραλία του Μαυροβουνίου. Η παραλία έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είναι ποτέ ασφυκτικά γεμάτη. Η θάλασσα και η παραλία είναι πεντακάθαρες, γι’αυτό και η παραλία του Μαυροβουνίου αποτελεί περιοχή προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα-καρέτα. Τον Ιούλιο αν είστε τυχεροί μπορεί να δείτε κάποια τεράστια χελώνα να βγαίνει από τη θάλασσα τη νύχτα για να γεννήσει τα αυγά της που θα εκκολαφθούν ένα μήνα αργότερα. Η παραλία μπροστά από το κάμπινγκ διατηρεί τη φυσική της ομορφιά, δηλαδή δεν υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Τα καλοκαιρινά απογεύματα διοργανώνονται αγώνες beach-volley με ομάδες του κάμπινγκ ή μεταξύ των άλλων κάμπινγκ.

Μετά τις 12.00 οι λάτρεις του windurfering και του kitesurfing αρχίζουν να αναρωτιούνται για τις προθέσεις του ανέμου και ετοιμάζουν τον εξοπλισμό τους ώστε να χαρίσουν στους θεατές από την παραλία ένα υπέροχο θέαμα.

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που μπορούν οι σερφίστες να πλύνουν και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό έως την επόμενη ημέρα.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν surf υπάρχει μια σχολή στην παραλία μας, 500 μέτρα μακριά από το κάμπινγκ, όπου παραδίδονται μαθήματα και μπορεί κανείς να νοικιάσει εξοπλισμό.

Οι σερφίστες πρέπει πάντα να κρατούν αποστάσεις από τους κολυμβητές.