ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Το κάμπινγκ Gythion Bay βρίσκεται σε μια έκταση γεμάτη από δέντρα της περιοχής, όπως πορτοκαλιές, ελιές, μουριές, ευκάλυπτους, λεύκες και άλλα.

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Στο χώρο υπάρχουν σημεία κατάλληλα για σκηνές, με σκίαστρα που καλύπτονται από τη φυσική σκιά αναρριχητικών φυτών ή που έχουν τη φυσική σκιά ελαιόδεντρων. Τα μεγαλύτερα δέντρα, όπως οι λεύκες, οι μουριές και οι ευκάλυπτοι σκιάζουν πολύ αποτελεσματικά τις θέσεις των αυτοκινούμενων, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση της απόλυτης επαφής με τη φύση. Υπάρχουν και σημεία χωρίς σκιά τα οποία προορίζονται κυρίως για μεγάλα αυτοκινούμενα.

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Ακριβώς έξω από το κάμπινγκ βρίσκεται η αμμώδης παραλία του Μαυροβουνίου. Η παραλία έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είναι ποτέ ασφυκτικά γεμάτη. Η θάλασσα και η παραλία είναι πεντακάθαρες, γι’αυτό και η παραλία του Μαυροβουνίου αποτελεί περιοχή προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα-καρέτα. Τον Ιούλιο αν είστε τυχεροί μπορεί να δείτε κάποια τεράστια χελώνα να βγαίνει από τη θάλασσα τη νύχτα για να γεννήσει τα αυγά της που θα εκκολαφθούν ένα μήνα αργότερα. Η παραλία μπροστά από το κάμπινγκ διατηρεί τη φυσική της ομορφιά, δηλαδή δεν υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.Τα καλοκαιρινά απογεύματα διοργανώνονται αγώνες beach-volley.

Η ΠΙΣΙΝΑ

Η πισίνα μας έχει 1,40 μέτρα βάθος και προορίζεται μόνο για αναψυχή και ήρεμο κολύμπι. Υπάρχει και ένα μικρό τμήμα για μωρά με ύψος 0,50 μέτρα.
Τα τραπεζάκια γύρω από την πισίνα έχουν σκιερές ομπρέλες, πουφ και αναπαυτικές ξαπλώστρες. Το μπαρ σερβίρει μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά κοκτέιλ και απολαυστικά σνακς σε λογικές τιμές που μπορείτε να απολαύσετε δίπλα στην πισίνα.