Στο κάμπινγκ μας υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σκηνής 2, 4 ή 6 ατόμων.

Οι ξύλινες σκηνές για 2 άτομα αποτελούνται από 2 μικρά στρώματα που ακουμπούν σε ξύλινο υπερυψωμένο πάτωμα. Η πόρτα της σκηνής είναι ξύλινη και το υπόλοιπο είναι φτιαγμένο από καραβόπανο. Τέτοιου τύπου σκηνές υπάρχουν συνολικά διαθέσιμες 3.

Οι ξύλινες σκηνές για 4 άτομα αποτελούνται  από ένα διπλό κρεβάτι και 1 κουκέτα. Το πάτωμα είναι πλακοστρωμένο, ενώ η πόρτα και η οροφή είναι ξύλινη και το υπόλοιπο είναι φτιαγμένο από καραβόπανο. Τέτοιου τύπου σκηνές υπάρχουν συνολικά διαθέσιμες 2.

Υπάρχουν διαθέσιμες προς ενοικίαση σκηνές 4 ατόμων τύπου «IGLOO» με δύο χώρους και διάδρομο στη μέση και σε αυτού του τύπου τις σκηνές παρέχονται αναπαυτικά διπλά στρώματα αφρολέξ πάχους 5 εκατοστών.

Το camping μας σας παρέχει το φως μέσα στην σκηνή , μαξιλάρια και λοιπά λευκά είδη είναι δική σας αρμοδιότητα.  Στο εξωτερικό χώρο όλες οι σκηνές έχουν ένα τραπέζι με 4 καρέκλες.

Οι NAVAJO σκηνές μας για 6 άτομα αποτελούνται από 3 διπλά ανατομικά στρώματα κρεββατιού και παρέχονται ψυγειάκι, ανεμιστήρας, ηλεκτρικό ρεύμα, φως, μαξιλάρια & λοιπά λευκά είδη και ένα τραπέζι με καρέκλες έξω τη σκηνή, όμως, δεν διαθέτουν χρήση μπάνιου και την δυνατότητα μαγειρέματος στο εσωτερικό τους.