Στο κάμπινγκ μας υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σκηνής 2, 4 ή 6 ατόμων.

Οι ξύλινες σκηνές για 2 άτομα αποτελούνται από 2 μικρά στρώματα που ακουμπούν σε ξύλινο υπερυψωμένο πάτωμα. Η πόρτα της σκηνής είναι ξύλινη και το υπόλοιπο είναι φτιαγμένο από καραβόπανο. Τέτοιου τύπου σκηνές υπάρχουν συνολικά διαθέσιμες 3.

Οι ξύλινες σκηνές για 4 άτομα αποτελούνται  από ένα διπλό κρεβάτι και 1 κουκέτα. Το πάτωμα είναι πλακοστρωμένο, ενώ η πόρτα και η οροφή είναι ξύλινη και το υπόλοιπο είναι φτιαγμένο από καραβόπανο. Τέτοιου τύπου σκηνές υπάρχουν συνολικά διαθέσιμες 2.

Επιπλέον υπάρχουν 4 σκηνές 4 ατόμων τύπου «IGLOO» με έναν χώρο ή δύο χώρους. Και σε αυτού του τύπου τις σκηνές υπάρχουν διαθέσιμα στρωματάκια αφρολέξ πάχους 5 εκατοστών.

Το camping μας σας παρέχει το φως μέσα στην σκηνή , μαξιλάρια και λοιπά λευκά είδη είναι δική σας αρμοδιότητα.  Στο εξωτερικό χώρο όλες οι σκηνές έχουν ένα τραπέζι με 4 καρέκλες.

Οι Navaho σκηνές μας για 6 άτομα αποτελούνται από 3 ημίδιπλα στρώματα κρεββατιού και παρέχονται ψυγειάκι, ανεμιστήρας, ηλεκτρικό ρεύμα, μαξιλάρια και λοιπά λευκά είδη και ένα τραπέζι με καρέκλες έξω τη σκηνή, όμως, δεν διαθέτουν χρήση μπάνιου και την δυνατότητα μαγειρέματος στο εσωτερικό τους.